Sponsoring

Stichting Hondenschool Beatus Utrecht heeft haar bestaan te danken aan de enthousiaste inzet en overtuiging van een aantal vrijwillige instructeurs. Deze vrijwilligers staan voor een hoogwaardige hondentraining tegen zo laag mogelijke kosten voor hondeneigenaren.

Om de continuïteit en de laagdrempeligheid van de stichting te kunnen handhaven is er geld nodig. Daarom zijn wij steeds op zoek naar donateurs. Wilt u ons werk steunen? Neem dan contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.

U kunt ook financieel bijdragen door sponsor te worden. Dat is voor u als bedrijf een goede gelegenheid om verdere invulling te geven aan "maatschappelijk verantwoord ondernemen". Neemt u voor de mogelijkheden contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hartelijk dank voor uw steun!

Stichting Hondenschool Beatus Utrecht

 

Onze sponsoren:

prinslogo1

Prins Petfoods

Prins Petfoods
Prins Petfoods produceert 100% natuurlijke diervoeding. Naast het ontwikkelen van voeding besteedt Prins veel aandacht aan verantwoord voeren, oftewel het adviseren over de meest optimale voeding voor ieder dier. Hondenschool Beatus is partner van Prins en onderschrijft het belang van een goede, passende voeding voor het welzijn van de hond.

logodkmnl

Dierenkliniek Midden Nederland

Dierenkliniek Midden Nederland
Dierenkliniek Midden Nederland is een gemengde praktijk voor gezelschapsdieren en paarden in provincie Utrecht en het Gooi. Onze hoofdlocatie is in Maartensdijk, daarnaast hebben we diverse dependances of locaties in dierenwinkels waar u ons kunt vinden (Utrecht, Oudewater, Breukelen, Nieuwegein, IJsselstein, Weesp en Amersfoort). We komen in het gehele werkgebied óók bij u aan huis. We werken op een flexibele manier om aan uw wensen en aan de rust van uw dier tegemoet te komen.

tijdmunt logo

Tijdmunt

Tijdmunt
Door de donatie van Tijdmunt kunnen wij op zoek naar zaken die we nodig hebben, zoals speeltjes, op de online markt van Tijdmunt. Benieuwd hoe het werkt? Kijk op de website van Tijdmunt.

Vraagteken logo

Contact

Sponsoring Beatus
Wilt u ons ook sponsoren? Neem contact met ons op.
aanmeldengroot