Samenwerking

Stichting Hondenschool Beatus Utrecht heeft haar bestaan te danken aan de enthousiaste inzet en overtuiging van een aantal vrijwillige instructeurs. Deze vrijwilligers staan voor een hoogwaardige hondentraining tegen zo laag mogelijke kosten voor hondeneigenaren.

Om de continu├»teit en de laagdrempeligheid van de stichting te kunnen handhaven is er geld nodig. Daarom zijn wij steeds op zoek naar donateurs. Wilt u ons werk steunen? Neem dan contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.

U kunt ook financieel bijdragen door sponsor te worden. Dat is voor u als bedrijf een goede gelegenheid om verdere invulling te geven aan "maatschappelijk verantwoord ondernemen". Neemt u voor de mogelijkheden contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hartelijk dank voor uw steun!

Stichting Hondenschool Beatus Utrecht

Met wie:

JDAH
 Jouw Dierenarts aan Huis 

 Ervaar nu het gemak van een dierenarts aan huis. Jouw Dierenarts aan Huis is ook ideaal
 indien u minder mobiel bent of wanneer u geen geschikt vervoer voor uw huisdier heeft.
 Gediplomeerde dierenartsen leveren dezelfde service als in een kliniek,
 maar dan aan huis!

hond en meer middel

 Hond&Meer

 Je hebt een hond en je wilt meer; meer begrip, meer vertrouwen, meer inzicht, meer plezier.   Hond&Meer helpt je hierbij. 

Vraagteken logo

 Samenwerking Beatus

 Wilt u met ons samenwerken? Neem contact met ons op.

 

aanmeldengroot